LEDIGA JOBB

DEPÅCHEF SÖKES TILL JÄRFÄLLA

 

Är du en serviceinriktad person med viljan att vilja utveckla en av våra depåer? 3D Hyrliftar söker nu en depåchef till Jakobsberg som kan ta depån till nästa nivå.

 

Arbetsuppgifter

 

Som depåchef har du det övergripande ansvaret för administrationen och uthyrningen. Du kommer även att ha ansvar för annan personal på depån.

Det är viktigt att du är involverad i det dagliga arbetet av att leverera maskiner till och från kunder för att på så sätt skapa en bra kundkontakt i regionen.

Då depån är relativt nyöppnad söker vi någon som är villig att utveckla den och skapa nya kontakter och vårda befintliga.

 

För att söka tjänsten ska du:

 

Helst ha någon erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, exempelvis varit depåchef tidigare, arbetsledare inom bygg eller glasmästare.

Gärna ha BE-körkort

Vara social och serviceinriktad

 

Förmåner:

 

Firmabil

Eurocard

Självständigt arbete

 

Tjänst: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Jakobsberg

 

Lön: Enligt överenskommelse (fast lön med bonus)

 

Ansök genom att skicka ditt CV till info@3dhyrliftar.se.

MEKANIKER / CHAUFFÖR SÖKES TILL GÖTEBORG!

Mekaniker och chaufför sökes till Göteborg!

Är du en serviceinriktad person som vill lära dig mekaniskt arbete? Är du händig och vill arbeta i ett expanderande företag? 3D Hyrliftar söker nu ett tillskott till teamet i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du främst med servicearbeten såsom oljebyten, mekaniska arbeten och reservdelsbyten. I arbetet ingår även felsökning och reparation av hydrauliska och mekaniska utrustningar. Vidare hanterar du supportärenden över telefon eller på kundens arbetsplats, där du förser kunden med den service vi på 3D Hyrliftar vill förmedla.
Leverans och upphämtning av maskiner som ska repareras eller hyras ut ingår också i ditt ansvarsområde.

 

För att söka tjänsten ska du:

Ha B-körkort

Helst ha någon erfarenhet inom liknande arbeten

Gärna ha BE-körkort

Förmåner:

Egen tjänstebil

Självständigt och flexibelt arbete

Firmakort

Tjänst: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Vi ser gärna att du som söker är yngre då lång arbetslivserfarenhet inte är ett måste utan vi säker en person med rätt driv och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Låter jobbet intressant? Skicka ditt CV till jk0706582081@gmail.com och ring gärna Regionschef Johan Karlsson på 0706-58 20 81 om du har frågor om tjänsten.

Print Friendly, PDF & Email