OM OSS

3D Hyrliftar är ett svenskt företag som hyr ut och säljer produktivitetshöjande och ergonomiskt väl anpassade mobila arbetsplattformar och minikranar till främst byggnads- och installationsbranschen.

 

En unik lösning för styrning och framdrivning ger företagets arbetsplattformar en exceptionell mobilitet vilket för dig som kund innebär bästa produktivitet, ergonomi, säkerhet och totalekonomi i din produktion.

 

3D Hyrliftar är marknadsledande inom glaslyft och har störst utbud inom detta segment.

 

Verksamheten bedrivs från strategisk placerade uthyrningsdepåer i Piteå, Umeå, Stockholm, Göteborg, Båstad och Malmö.

 

3D Hyrliftar AB har i de olika regionerna knutit till sig ett antal samarbetspartners som ökar tillgängligheten och fördjupar branschkunskapen. Vi jobbar för att du som kund ska få tillgång till den bästa totallösningen, både ekonomiskt och ergonomiskt.
Företaget har mycket drivna och innovativa medarbetare som på basis av egen kompetens och som samlad grupp har stor kunskap att värdesätta och tolka kundens behov och önskemål. Vår styrka är service, snabbhet, närhet och bra kundrelationer.

 

Företagets grundfundament är dess tekniskt innovativa inställning till samspelet mellan maskin, arbetsmiljö och människa. Genom att kombinera arbetsplattformens speciella egenskaper tillsammans med smarta verktyg löser vi problem så som fönstersättning, gipssättning och materialhantering.

 

Rätt utrustning ger låg totalkostnad, testa oss!
Print Friendly, PDF & Email